Besiktas Haberleri Aspor

Süper Ligde 12 hafta geride kalırken Beşiktaş. Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi 4.


Besiktas Haberleri Besiktas Ta Sporting Maglubiyetinin Perde Arkasi Ortaya Cikti Aspor

Süper Lig - 2021-2022.

Besiktas haberleri aspor. Siyah-beyazlılar ilk 4 hafta gol yemezken geride kalan 8 haftada ise buna engel olamadı. Yaz transfer döneminde yaptığı transferlerden istediği verimi sakatlıklar yüzünden bir türlü alamayan Beşiktaşta Milli ara ilaç gibi geldi. Beşiktaş haberleri ve güncel son dakika gelişmelerini bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Belki onun elde ettiği başarıları biz hayatımız boyunca yakalayamayacağız. Beşiktaş haberleri BJK spor haberi. Sakatlıkların neredeyse tamamı takıma dönecek olan Beşiktaşı değerlendiren A Spor yorumcusu Ergin Aslan Beşiktaşın bir a takımı var birde a takımına yaklaşamayan bir takımı var.

Süper Ligin 12. Yedek kulübesinden Güven dışında. Haftasında Beşiktaş evinde Trabzonsporu konuk ediyor.

2000 Falcao Rayo Vallecanoda ayın futbolcusu seçildi Beşiktaş Haberleri. 1 maç takımının başında olamayacak olan Yalçınnın cezası hakkında konuşan A Spor yorumcusu Taner Karaman Caner Erkine Beşiktaşın oyuncusuyken dudak okumadan dolayı 6 maç ceza verildi. A Spor yorumcusu Ogün Şahinoğlu Kaan Ayhan transferi için Kaan Ayhan düzenli oynamak istediği bir yere gitmek istiyor.

Beşiktaş haberleri kategorisi üzerinden güncel ve son dakika gelişmeleri anbean takip edebilirsiniz. Hemen bir baskı ile Beşiktaşın eksik kadrosunu çökertmek isteyecekler. Beşiktaş Atakaş Hatayspor ile yapacağı maç için bugün özel uçakla Hataya gidecek ve kampa girecek.

A Spor yorumcusu Ergin Aslan Beşiktaşın son durumunu değerlendirdi. Toroğlu Beşiktaş hiçbir şey oynamadı. 07062021 - 1038 Güncelleme.

20 hours agoBEŞİKTAŞ HABERLERİ. Belçikalı golcü Altay maçında forma giyemeyecek. A Spor yorumcusu Ogün Şahinoğlunun verdiği bilgiye göre sakat oyuncular erken dönüp bir daha sakatlanırlarsa 6-8 hafta sahalardan uzak kalacaklar.

Haftasında Ajax deplasmanına giden Beşiktaşta sıkıntılar devam ediyor. Şampiyonlar Ligi 2. Rivada yapılacak toplantıyla Türk futbolunun kaderi değişecek Sergen Yalçın acı gerçeği itiraf etti gibi son 24 saat içinde spor dünyasından derlenen önemli haberlere bu sayfadan erişebilirsiniz.

Haftasında Frutti Extra Bursaspor ile Beşiktaş Icrypex arasında oynanan maçta iki takım taraftarları arasında kavga çıktı. Siyah-beyazlılar milli futbolcu için 15 milyon euro bonservis ödedi. Süper Ligin 8.

Tümer Metin Beşiktaş-Trabzonspor derbisini yorumladı. Aslan Beşiktaşı ağır maçlarda hiç 1-0 önde görmedik. A Spor yorumcusu Hüseyin Özkök Sporting-Beşiktaş maçını değerlendirdi.

4 Şampiyonlar Ligi ve 2 derbide hiç öne geçemedi. 1900da başlayacak mücadele ASpor kanalından canlı yayınlanacak. Beşiktaş Haberleri Transfer Puan Durumu Fikstür.

Trabzonspor Süper Ligin 12. 20102021 0525 Son dakika spor haberleri. Beşiktaş savunmaya takviye yapmak istiyor.

Spor dünyasının güncel gelişmeleri. 2 yıl sonra bir ilk. Siyah-beyazlıların yardımcı antrenörü Murat Şahin Boşnak yıldızın salı günü.

Haftasında evinde Sivassporu 2-1 mağlup eden Beşiktaşta Sergen Yalçın saha içindeki topa müdahale ettiği gerekçesiyle kırmızı kart görmüştü. Beşiktaşta olan güncel gelişmelerden anında haberdar olun. AA Kemal Çolak - Spor Haberleri Beşiktaşın TFFye yaptığı başvuru reddedildi.

Haftasında Beşiktaş evinde Trabzonspora 2-1 mağlup oldu. Dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı. Haftasında konuk olduğu Beşiktaşı 2-1 ile geçti.

Grubuna puansız bir şekilde devam eden siyah beyazlı ekibin üçüncülük ihtimali de zora girdi. Yabancı kuralından ötürü Türk stoper arayan kara kartal taz transfer döneminde Kaan Ayhan ile ciddi oranda ilgilenmiş ancak kulübünün yüksek maliyet çıkarmasından ötürü bu transferi gerçekleştirememişti. Haftasında oynanan Antalyaspor - Beşiktaş maçının ilk yarısını değerlendirdi.

Antalyaspor takım olarak bir bütün oynuyorlar Beşiktaş ise paramparça oynuyor dedi. Maçında Sportinge karşı deplasmanda 4-0 mağlup oldu. Beşiktaş yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçında 6 Ağustos Cuma günü Adana Demirspor ile karşılaşacak.

Vodafone Parkta oynanan maçın ilk yarısını bordo-mavililer Abdülkadir Ömürün 454. Özkök Ajax maçına benzer bir karşılaşma bekliyordum. Besiktas haberleri aspor.

Beşiktaş bu doğrultuda eski yıldızı Cenk Tosunu. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Haftasında eksik kadro ile Ajax deplasmanında 2-0 kaybeden Beşiktaşta sakat oyuncuların son durumu merak ediliyor.

Son Dakika Beşiktaş transfer haberleri canlı maç sonuçları fikstür istatistikler ve puan durumu başta olmak üzere siyah beyazlı takımda yaşanan güncel haberler Fotomaçta. Maç öncesi değerlendirmelerde bulunan A Spor yorumcusu Hüseyin Özkök Sergen Yalçın oyunu Ajaxa göre kuracak. 6 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 20 puan topladı.

Son dakika Beşiktaş haberleri ve transfer haberleri için Sabahı takip edin. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu Süper Ligin 5. 11 sakat oyuncusu bulunan temsilcimizin nasıl bir kadroyla çıkacağı merak konusu.

Bu skorla beraber Beşiktaş lider Trabzonsporun 10 puan gerisinde kaldı ve eleştiri yağmuruna tutuldu.


Besiktas Haberleri Besiktas Ta Cyle Larin Karari Yollar Ayriliyor Mu Aspor


Besiktas Haberleri Besiktas Tan Cyle Larin Karari Devre Arasinda Aspor


Son Dakika Besiktas A Kotu Haber Geldi Aboubakar 1 Hafta Forma Giyemeyecek Aspor


1itwlotfumdxtm


Ibnn7vugexwa5m


Besiktas Haberleri Besiktas Ta Savunma Alarm Veriyor Aspor


2eftjpom6emrim


Besiktas Haberleri Ghezzal Welinton Ve Larin Saha Calismalarina Basladi Spor Haberleri Aspor


Son Dakika Transfer Haberleri Guven Yalcin Gelecek Sezon Hangi Takimda Oynayacak Besiktas A Donecek Mi Bjk Haberleri Aspor


Zmpjto8aibqqkm


Son Dakika Spor Haberleri Rachid Ghezzal Besiktas A Transfer Olacak Mi Sergen Yalcin Dan Aciklama Geldi Aspor


Son Dakika Spor Haberleri Besiktas Tan Adem Ljajic Karari 4 Takim Talip Oldu Aspor


Hf3fzkhrsjo68m


Ibnn7vugexwa5m


Ibnn7vugexwa5m


Son Dakika Spor Haberleri Besiktas Ta Cenk Tosun Bilmecesi Aspor


Ibnn7vugexwa5m


Son Dakika Besiktas Haberleri Besiktas Ta Guven Yalcin Performansiyla Goze Girdi Bjk Haberleri Aspor


Fr8y3rotfg4inm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here